BU ŞEYTANIN BACAĞINI KİM NE ZAMAN KIRACAK?
Eklenme : 31.05.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

BU ŞEYTANIN BACAĞINI KİM NE ZAMAN KIRACAK?

Çine Şeytan Durağı mevkisinde yine bir kaza meydana gelirken vatandaşlar; 'Neyi bekliyoruz birilerinin ölmesini mi diyerek yetkililere olan tepkilerini dile getirdi. 

Çine Cumhuriyet Caddesi’nden Aydın-Muğla Karayoluna çıkan, şeytan durağı diye adlandırılan bölgedeki yol ile ilgili vatandaşlar talepte bulundu. Vatandaşlar, trafik akışının yoğun olduğu bölgedeki yolun genişletilmesini istedi. Kamyon ve TIR’ların tek manevrada yoldan dönüşlerini gerçekleştiremediğini ifade eden Engin Yaşa, yetkililere çağrıda bulundu. Yolun genişletilmesi gerektiğini ifade eden Yaşa, parkın kullanılmayan kısmın yola dahil edilerek bu sorunun çözümlenebileceğini söyledi. Gazetemizde defalarca bir çok haber ile gündeme taşınan bu sorunun çözümü için henüz gözle görülür bir çalışma yapılmaması üzerine vatandaşlar yetkililere olan tepkisini 'Neyi bekliyoruz birilerinin ölmesini mi?' sorusunu yönelterek çözüm bekledikleri sorunu bir kez daha gündeme taşıdı.




Onur candan 31.05.2022 16:22
Şeytan durağı ile tabir edilen kavşak eski haline getirilsin cumhuriyet mahalle sakinleri evinden aracıyla çıkarak köprü altından geçiyor ve tek yöne çıkıyor acilen buraya bir kavşak yapılması lazım..


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


KAZA ÇİNE

Yazılım EMA