KARACA 10 YILDIR ÇİNELİLERİN MUTLULUĞU İÇİN HİZMETTE
Eklenme : 09.05.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

KARACA 10 YILDIR ÇİNELİLERİN MUTLULUĞU İÇİN HİZMETTE

Çine’nin yerel sanatçısı İsmail Örnekçi’ye ait Karaca Çine Şubesi 10 yılını devirdi. Örnekçi, “İlçemize, ailelerimize, yeni çiftlerimize hizmet etmeye ve onları mutlu etmeye devam ediyoruz” dedi.

İletişim: 0532 296 76 26 - 0546 4118 78 69

Anneler Günü'ne Özel kampanyalı ürünler sizleri bekliyor



Çine’nin Şevketiye Mahallesi Namık Gedik Caddesi 93/A A101 Market yanındaki adresinde Karaca Çine Şubesi mutfak ve ev aletleri, elektrikli ev aletleri, çatal bıçak, nevresim ve benzeri bir evin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak birçok ürünü ile hizmetlerine devam ediyor. 10 yıldır ilçe halkına hizmet ettiklerini ifade eden yerel sanatçı İsmail Örnekçi 2 yıldan 50 yıla varana kadar garanti güvencesi, kredi kartı, elden taksit imkanları ve nakit indirimleri ile ilçe halkının talep ve arzularına karşılık verdiklerini belirtti. Karaca’nın yanı sıra FMS ve Schafer marka ürünlerin de bulunduğu mağazada ürün çeşitliliği dikkat çekerken İsmail Örnekçi, “Evlenecek çiftlerimize uygun çeyiz paketlerimiz mevcut. İnternet ardındaki bayilere ihtiyaç duymadan uygun imkanlar ile siz Çineli hemşerilerimize hizmet vermekten mutluluk ve onur duymaktayız” dedi.


Haber Resimleri





























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA