ÇİNE MECLİSİ TUBA DİNÇER BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI
Eklenme : 09.05.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE MECLİSİ TUBA DİNÇER BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI

Çine Belediyesi 2024 Yılı Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Tuba Dinçer başkanlığında toplanarak 8 maddeyi görüştü.



Çine Belediyesi 2024 Yılı Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Enver Salih Dinçer Sosyal Tesisleri’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Tuba Dinçer başkanlığında bir araya gelen meclis üyeleri 8 maddeyi görüştü. Mecliste; İbrahim Çavdar İç Anadolu Belediyeler Birliği için asil üye olarak seçilirken yedek üye olarak Mustafa Demir seçildi. Aydın İli Afet Hizmet Birliği için Metin Karadağ asil, Ramazan Kılışcı yedek üye seçilirken İklim Değişikliği ile Mücadele Komisyonuna Timuçin Karabulut, Mustafa Demir ve Kazım Coşar seçildi. Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve Kadının Güçlendirilmesi Komisyonuna ise Evren Aytepe, Tuba Dinçer ve Semra Eroğlu getirildi.

Belediye personeline sosyal denge tazminatı ödenmesi için yetkili sendika ile sözleşme imzalanması konusunda Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak’a yetki verildi. Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmelik Hükümlerine Göre II ve IV Sayılı Cetveller ve Çine Belediyesi 2023 Yılı Kesin Hesaplarının görüşülmesi oy çokluğu ile kabul edildi. 2024 Tarifelerinin güncellenmesi konusu ilgili komisyona havale edildi.


Haber Resimleri





Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Çine meclis karar

Yazılım EMA