AK PARTİ KADIN KOLLARI GAZETECİLERİN GÜNLERİNİ KUTLADI
Eklenme : 21.10.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

AK PARTİ KADIN KOLLARI GAZETECİLERİN GÜNLERİNİ KUTLADI

AK Parti Çine Kadın Kolları, ilçede gazetecilik görevini üstlenen Nijer Sağlık, Sezgin Madran ve Osman Yurttaş ile bir araya gelerek günlerini kutladı.



AK Parti Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar ve Yönetim Kurulu Üyeleri 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle ilçede görev yapan gazetecilerin günlerini kutladı. Çine Fahir Baklavaları’nda gazetecileri ağırlayan AK Parti Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, “Gazeteciler, zaman ve mekan fark etmeksizin, bazen meşakkatli durumlarda, bazen savaşın ortasında, bazen de yüzlerde gülümseme yaratacak bir vesilede, toplumun sesi olabilmek adına büyük bir özveriyle görev başında olan insanlardır. Toplumun doğru, tarafsız haber alma hakkını kullanmalarını sağlayarak oldukça önemli bir kamu hizmetini yerine getirmektedirler. Kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran önemli bir mesleği icra eden gazeteci arkadaşlarımız, vatandaşın en doğal hakkı olan zamanında doğru ve eksiksiz bilgi almalarını sağlayarak milletin vicdanına ses olmaktadırlar. Aydınlatıcı ve yol gösterici işleviyle basın, sivil toplumun dinamizmini beslemekte, demokrasinin sağlıklı şekilde işlemesinde ve güçlenmesinde önemli rol üstlenmektedir. Tarafsız ve dürüst yayıncılık anlayışından ödün vermeden kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla, büyük fedakarlıklarla çalışan başta yerel basın mensuplarımız olmak üzere tüm basın mensuplarının Dünya Gazeteciler Günü'nü kutluyorum” şeklinde konuştu.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA