MUSTAFA ABAK: AYDIN’IN BİRÇOK YERİ SİZE GIBTAYLA BAKIYOR
Eklenme : 24.04.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

MUSTAFA ABAK: AYDIN’IN BİRÇOK YERİ SİZE GIBTAYLA BAKIYOR

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Abak Çine’de mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Abak, “Aydın’ın birçok yeri size gıbtayla bakıyor” dedi.

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Abak, Çine‘de mahalle muhtarları ile AK Parti mahalle başkanlarıyla bir araya geldi. AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı, Çine Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Tarhan ve partililer tarafından karşılanan Abak, Köfteci Onur'da kahvaltılı toplantıda mahalle muhtarlarına kendini tanıttı.



AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, “Geldiğiniz için teşekkür ederiz. Her iki bayramınızı kutluyorum. 14 Mayıs seçimini sizlerin desteği ile zaferle sonuçlandıracağız. Bu seçim Türkiye Yüzyılına devam edeceğimiz önemli bir seçim olacak” ifadelerini kullandı.

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Abak, “HDP Millet İttifakı’nı destekleyeceğini, Cumhurbaşkanı adayı çıkarmayacağını söyledi. CHP'nin HDP'ye ziyaretinde kirli pazarlık gün yüzüne çıktı. PKK sözcüleri ‘Kılıçdaroğlu'na destek vereceğiz ama taleplerimiz var' dedi. Abdullah Öcalan'ın salıverilmesi, TSK sınırdaki operasyonlarının durdurulması, tutuklu ve hükümlülerin salıverilmesi gibi istekler sıralandı. Çok üzücü ki Atatürk'ün kuruduğu CHP böyle bir pazarlık içerisine girdi. HDP'nin Aydın'da birinci sıra adayı Ebru Günay. Kendisi PKK lideri Abdullah Öcalan'ın avukatı. Allah korusun HDP buradan bir vekil adayı çıkartması demek merhum Adnan Menderes ve Efeler'in kemiklerinin sızlaması demektir. Bunun önüne geçecek yegâne unsurda AK Parti'nin Aydın'da birinci parti çıkması ve zafere ulaşmasıdır” şeklinde konuştu.

Mustafa Abak muhtarlara, ‘sorunuz var mı’ diye sordu. Ardından AK Parti Aydın Milletvekili 1. Sıra Adayı Mustafa Savaş’ın Çineli olduğunu hatırlatan Abak, “Aslında bu soruyu sormama gerek yoktu. Mustafa Savaş abimiz, AK Parti’nin Aydın’daki değeri ve markasıdır ve Çinelidir. Mustafa abimiz toplumun, muhtarların her türlü sorunlarını biliyor ve yardım ediyor. Çine’de yapmış olduğu yatırımlar ise göz önünde. Çine OSB, yeni hastane, cezaevi, gençlik merkezleri gibi yatırımları ilçeye kazandırdı. Aydın’ın birçok yeri size gıptayla bakıyor” ifadelerini kullandı.


Haber Resimleri










Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA