KANDEMİR ÇİNE BELEDİYESİ'Nİ HEDEF ALDI SATILIĞA ÇIKARILAN TAŞINMAZLARI SORDU
Eklenme : 17.08.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

KANDEMİR ÇİNE BELEDİYESİ'Nİ HEDEF ALDI SATILIĞA ÇIKARILAN TAŞINMAZLARI SORDU

Çine Belediyesi, açık artırma usulü ile 10 taşınmazı elden çıkarttı. AK Parti İlçe Başkanı Burhan Kandemir, “Taşınmazlardan elde edilen gelir seçim propagandasına mı harcanacak?” diye sordu.

AK Parti Çine ilçe Başkanı Burhan Kandemir, Çine Belediyesi tarafından açık artırma usulü satılan taşınmazları gündeme taşıdı. AK Parti Çine ilçe Başkanı Burhan Kandemir, "Açık artırma usulü ile sattığı 10 taşınmazdan elde edilen gelirin hangi yatırım için kullanılacağını merak ediyorum. Belediye’ye ait taşınmazların geliri seçim propagandası olarak mı harcanacak? Yaklaşan yerel seçimler öncesi 30 ayrı taşınmazı satılığa çıkartan Çine Belediyesi, bunlardan 10’una müşteri bulabildi. Mülkiyeti Çine Belediyesi’ne ait olan taşınmazlardan elde edilen gelirin nereye harcanacağı konusunda kamuoyunun bilgilendirilmesi gerekir. 2019 yılından bu yana Çine Belediyesi tarafından ilçeye yapılan bir yatırımın olmadığı gözle görünür vaziyette. Satışa çıkarılan bu taşınmazlardan elde edilen gelirle mahallelere ne gibi yatırımlar olacak. Özellikle 5 milyon 500 bin lira ile en yüksek muhammen bedel olan Umurköy Mahallesi’ndeki 178 dönüm zeytinlik açık artırma ile 6 milyon 300 bin liraya yine Umurköy Mahallesi’nde muhammen bedel bir milyon 800 bin lira olan 89 dönümlük zeytinlik açık artırma ile 2 milyon 750 bin liraya satıldı. Bu para nereye aktarılacak. Bu mahallelere ne gibi hizmet verilecek merak ediyoruz. Seçim önü böyle bir satışın gerçekleşmesi manidar. Acaba seçime bir kaynak arayışı mı var Belediye’ye ait taşınmazların geliri seçim propagandasına mı harcanacak kamuoyu bunu bilmek ister. Satışa çıkarttıkları ama alıcı bulamadıkları 20 taşınmazı da seçim önü satmayı düşünüyorlar mı?"  şeklinde konuştu. 




Levent çaglar 18.08.2023 00:11
Siz türkiye yi sattınız biz hesabını sormadık daha daha bir sen dur hele başkan


Levent çaglar 18.08.2023 00:12
Siz türkiye yi sattınız biz hesabını sormadık daha daha bir sen dur hele başkan


celal zengin 18.08.2023 09:51
Sayın akp başkanı size kendi bakanınızın mecliste verdiği bilgiye dayanarak sattığınız yerlerin listesini vereyim bir bakın,belki bir avrupa ülkesi kadar.Onun için biraz bu konularda sessiz kalın isterseniz.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Siyaset Çine

Yazılım EMA