ÇİNE’YE TOGG İLE GELDİ COŞKUYLA KARŞILANDI
Eklenme : 10.05.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE’YE TOGG İLE GELDİ COŞKUYLA KARŞILANDI

KİT Komisyon Başkanı AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş memleketi Çine’ye TOGG ile geldi. Savaş, Çine’de coşkuyla karşılandı.



Türkiye’nin ilk yerli otomobili TOGG Çinelilere tanıtıldı. Çine’ye TOGG ile giriş yapan KİT Komisyon Başkanı AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş memleketinde coşkuyla karşılandı. “Çine’nin Abisi Mustafa Savaş” sloganları eşliğinde TOGG Adnan Menderes Bulvarı’nda seyretti. Çineliler TOGG ve Mustafa Savaş’a yoğun ilgi gösterdi. Savaş’a, AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Umut Tuncer, Ömer Özmen, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı ve partililer eşlik etti.

“TÜRKİYE YOLUNA DEVAM EDİYOR”

Mustafa Savaş, “Yerli ve milli aracımızı sizlerle tanıştırmak için güzel Çine’mize geldik. Coşkulu karşılamanız için sizlere teşekkür ediyorum. Bu araba bizim araba, bu araba milletin arabası, bu araba yerli ve milli araba. Bu araba gururumuz. Bu araba Türkiye’nin arabası. Bu arabayı yaparsa AK Parti yapar. Ne demişlerdi, yapamaz demişlerdi. Yaptık mı? Başaramazsın demişlerdi, başardık mı? Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Bu coşkulu karşılama için bir kez daha teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Güçlü ve büyük Türkiye gururla onurla yoluna devam ediyor” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri






















Halil İçöz 11.05.2023 00:11
Togg aç ın halinden anlamaz!


Halil İçöz 11.05.2023 00:11
Togg aç ın halinden anlamaz!


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA