‘ALATTİN EFE’ YAZILI ATLET VE UMUT DOLU BEKLEYİŞ
Eklenme : 11.05.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

‘ALATTİN EFE’ YAZILI ATLET VE UMUT DOLU BEKLEYİŞ

Çine Altınordu Futbol Okulu’nda eğitim gören Evcilerspor U 12 Takımı’nı oluşturan genç futbolcular hastanede yaşam mücadelesi veren arkadaşları Alattin Efe Peslan’ı ilk maçlarında unutmayarak üzerinde ‘Alattin Efe Geçmiş Olsun’ yazılı atlet ile poz verdi.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kazada; bisikleti ile sokak yolundan bulvara çıkmak isteyen 12 yaşındaki Alattin Efe Peslan'a Yatağan yönünden Çine Merkeze doğru ilerleyen 35 KGA 60 plakalı ticari araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan çocuk 112 Acil Servis Ekipleri tarafından önce Çine Devlet Hastanesine ardından Adnan Menderes Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı. Kazada vücudunun çeşitli yerlerinden ciddi bir şekilde yaralanan çocuğun karın bölgesindeki kanamadan dolayı ameliyata alındı. Başarılı bir ameliyat geçirdiği öğrenilen Alattin Efe hastanede yaşam mücadelesine devam ederken, arkadaşları Çine Altınordu Futbol Okulu’nda eğitim gören Evcilerspor U 12 Takımı’nı oluşturan genç futbolcular Alattin Efe’yi ilk maçlarında unutmayarak ahde vefa örneği sergiledi. Alattin Efe'nin babası Mustafa Peslan evladını unutmayan arkadaşlarına sosyal medya hesabından şöyle seslendi; Helal olsun aslanlarım arkadaşınızı unutmadınız kardeşlik arkadaşlık böyle olsa gerek bravooo çocuklar.

Kendileri küçük yüreği büyük futbolcular atlet üzerine ‘Alattin Efe Geçmiş Olsun’ yazarak takım arkadaşlarına olan sevgi ve saygılarını adeta gözler önüne serdi. Genç futbolcular bir an önce arkadaşları Alattin Efe’yi yeniden yaşama ve takıma dönme ümidi içerisinde umutlu bekleyişlerini sürdürüyor.




Haber Resimleri





Burhanpeslan 11.05.2022 07:29
Aslanlar arkadaşını unutmadılar umuyorumki amcasının paşası bunları görmesede o küçük kalbi ve kocaman yüreğiyle hissediyor paşam aramıza dönecek paşam


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


UMUT SEVGİ SAYGI

Yazılım EMA