SİYASETÇİLER KÖYÜNÜZE Mİ DÖNDÜNÜZ DİYEN MUHTAR: ÇİNE SİYASETİ HAREKET İSTİYOR
Eklenme : 11.05.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

SİYASETÇİLER KÖYÜNÜZE Mİ DÖNDÜNÜZ DİYEN MUHTAR: ÇİNE SİYASETİ HAREKET İSTİYOR

Çine Soğancılar Mahalle Muhtarı Ali Tarhan'ın Çine'mizin değerli siyasetçileri köyünüze mi döndünüz hiç birinizden ses yok. Ortalık bomboş ne bu sessizlik" sözleri gündem oldu. Muhtar Tarhan, "Çine siyaseti hareket istiyor" dedi. 

Adalet ve Kalkınma Partisi Eski Gençlik Kolları Başkanı Çine Soğancılar Mahalle Muhtarı Ali Tarhan, sosyal medya hesabında; Çine'mizin değerli siyasetçileri köyünüze mi döndünüz hiç birinizden ses yok. Ortalık bomboş ne bu sessizlik" diye paylaşımda bulundu. Siyasi geçmişi bulunan muhtarın bu paylaşımı gündem yarattı. Muhtar Ali Tarhan, "Çine Aydın siyasetine yön verebilen bir güce sahip. Şu günlerde siyasetin Çine'de durgunlaşması ilginç ve kabullenilir bir durum olmasa gerek. Çine siyaseti hareket istiyor. İktidar yada muhalif ayırt etmeksizin siyasetin hareket olduğu yerde hizmetlerinde çabuk ve kaçınılmaz olacağı görüşüne sahibim. Meclisten tutunda kahvehanelere varana kadar siyasetin sesinin hizmet için daha gür çıkması hizmet babında faydalı olacak ve siyasi yarış Çine'mize yarayacaktır" şeklinde konuştu. 




Haber Resimleri





Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


SİYASET

Yazılım EMA