ÖLDÜRESİYE DÖVÜLDÜĞÜNÜ İDDİA ETTİ
Eklenme : 20.06.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÖLDÜRESİYE DÖVÜLDÜĞÜNÜ İDDİA ETTİ

Çine’de meydana gelen maddi hasarlı kazanın ardından otomobil sürücüsü beraberindekilerle birlikte kamyon sürücüsünü öldüresiye dövdüğü iddia edildi. Kafasında 14 kırık oluşan kamyon sürücüsünün yoğun bakımda tedavisine devam ediliyor.



Olay, Çine'nin Söğütçük Mahallesi’nde meydana geldi. C.U. (27) idaresindeki 09 C 3902 plakalı hafriyat kamyonu, Söğütçük mevkiinde Y.D. (32) yönetimindeki 09 LN 900 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazadan sonra otomobildekilerin halini sormak için duran kamyon şoförüne iddiaya göre, otomobil sürücüsü ve beraberindeki diğer kişiler kamyonun camlarını kırarak darp etmeye başladığı iddia edildi. Kazadan hemen sonra kamyondaki telsiz ile kaza yaptığı bilgisini veren C.U.'nun yanına gelen mesai arkadaşları, C.U.'yu baygın vaziyette buldu. Ambulans ile Çine Devlet Hastanesi'ne kaldırılan C.U. burada Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralının durumunun ise ağır olduğu öğrenildi.

KAFASINDA 14 KIRIK OLUŞTU

Kafasında 14 ayrı kırık oluştuğu tespit edilen C.U. yoğun bakım servisine alındı. Evladının komada ve hayati tehlikesinin devam ettiğini belirten Tuncay Can, olaydan sonra gece yakalanan 5 kişinin ifadesi alındıktan sonra salıverildiğini belirterek “Adalet istiyorum” dedi.


Haber Resimleri









Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


kaza trafik çine

Yazılım EMA