MD HOME CENTER 14 BİN 500 ÇEŞİT ÜRÜNÜ İLE ÇİNE’DE
Eklenme : 14.11.2021
Haber Tipi: Yerel Haber

MD HOME CENTER 14 BİN 500 ÇEŞİT ÜRÜNÜ İLE ÇİNE’DE

Muğla ve Yatağan’da olmak üzere 3 şubesi ile hizmet veren MD Home Center 14 bin 500 çeşit ürünü ile 4. Şubesini Çine’ye kazandırdı.

Muğla ve Yatağan’da olmak üzere 3 şubesi bulunan ve aynı zamanda Demirtaş Kozmetik Gıda LTD. ŞTİ. ile müşterilerine sunmuş olduğu ürünlerinin bayisi olan MD Home Center 4. Şubesini Çine’ye kazandırdı. Mağazanın açılış törenine Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar ve AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Egemen Yılmaz'da katıldı. Başkan Metin Uyar MD Home Center İşletme Sahibi Murat Demirtaş’ı halka hizmet için Çine’yi tercih etmelerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

ÇİNE HALKINI DAVET ETTİ

Çine’de olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden ve 14 bin 500 çeşit ürün ile ilçe halkının hizmetinde olduklarını ifade eden MD Home İşletme Sahibi Murat Demirtaş, “Amacımız tamamen bulunduğumuz yerdeki halkımıza en iyi ürünü en iyi fiyata sunmak. 14 bin 500 çeşit ürünümüz ile halkımızın hizmetindeyiz. Tüm ürünlerimizin ayrıca bayisiyiz. Çine halkını gıda haricinde her çeşit ürünü barındırdığımız mağazamıza davet ediyoruz” şeklinde konuştu.




Haber Resimleri











Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA