'MAHALLEMİZ İÇİN EKİBİMİZ İLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ'
Eklenme : 11.03.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

'MAHALLEMİZ İÇİN EKİBİMİZ İLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ'

Çine Hamitabat Mahalle Muhtarı ve Muhtar Adayı Nilgün Bulut Akgümüş, mahalle halkını ziyaretlerine devam ederken, “Mahallemiz için çalışmaya, yorulmaya ve gayret göstermeye devam edeceğiz” dedi.



Çine Hamitabat Mahalle Muhtarı ve Muhtar Adayı Nilgün Bulut Akgümüş, mahalle halkını ziyaretlerine devam ederken seçmen kağıtlarını da vatandaşlar ile buluşturduklarını ifade etti. Mahalle sakinlerinin sesi ve kulağı olmaya devam edeceğini ifade eden Muhtar Nilgün Bulut Akgümüş, “Tecrübe, güven ve istikrar ile muhtarı olduğum mahallemin hizmetine tekrar adayım. Mahallemiz için ekibimiz ile çalışmaya devam ediyoruz. Birçok sorunu gerekli mercilere bildirdik bunların bir kısmı yapıldı bir kısmı da projelendiriliyor. Bu hizmetlerin mahallemize gelebilmesi için muhtarlık olarak durmadan çalışıp takipçisi olmaya devam ediyoruz. Genç yaşta vatandaşlarımızın teveccühü ile göreve geldik yine vatandaşlarımızın teveccühü ile bu kutsal göreve talibiz. Mahallemiz için durmadan çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. (Yusuf Girgin)

 


Haber Resimleri

















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA