KAN BAĞIŞINDA BULUNARAK HASTALARA ‘HAYAT’ VATANDAŞA ‘ÖRNEK’ OLDULAR
Eklenme : 05.06.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

KAN BAĞIŞINDA BULUNARAK HASTALARA ‘HAYAT’ VATANDAŞA ‘ÖRNEK’ OLDULAR

İyi Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt ve İYİ Parti Çine İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut Kızılay’a kan verirken; “Kan bağışı hayat kurtarır” ifadesini kullandı.



İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt, ve İYİ Parti Çine İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut Kızılay’a kan bağışında bulundu. Kan bağışında vatandaş desteği ve gönüllülüğün önemine dikkat çeken İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt, “Kan, kaynağı insan olan bir maddedir. Temini tamamen gönüllülük esasına dayanır. Bizde insanlığa faydalı olabilmek ve kan ihtiyacı olan hastalarımıza şifa olmak adına kan bağışında bulunduk” ifadelerini kullandı.

Düzenli olarak kan bağışında bulunan Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, “Belediye olarak kan bağışına hizmet etmek için kan grubu listeleri oluşturduk. Bu hassas ve duyarlılık gerektiren bir konu. Bende şahsım olarak düzenli bir şekilde kan bağışında bulunarak hastalarımıza hayat olabilmek için görevimi yerine getiriyorum” dedi.


Haber Resimleri







Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


sağlık çine

Yazılım EMA