FERDA EVENT FLOWER 2024 SEZONUNA HAZIR
Eklenme : 19.01.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

FERDA EVENT FLOWER 2024 SEZONUNA HAZIR

Çine’de hizmet veren Ferda Event Flower 2024 yılı sezonuna hazır olduklarını açıkladı. Ferda Taştan, ‘En mutlu günlerinizde sizlere hizmet verebilmek sizler için çalışmak için hazırız” dedi.



Çine’nin organizasyon ve çiçekçilik sektöründe önde gelen isimleri yer arasında bulunan Ali Can Taştan’ın eşi Ferda Taştan, Ferda Event Flower olarak 2024 yılı sezonuna hazır olduklarını açıkladı. Düğün, sünnet, nişan, kız isteme gibi birçok organizasyon ve etkinlik için gerekli deneyim ve donanımlı ekipmanlar ile hazır olduklarını vurgulayan Ferda Taştan, “Çinemize hizmet edebilmek için ekip olarak yeni sezon hazırlıklarımızı tamamladık. En güzel anılarınıza ortak olmak, sizleri mutlu etmek en özel davetlilerinizi onurlandırmak için buradayız. Halkımızın yanında olabilmek için uygun fiyat tarifemiz ile kaliteli işlere imzamızı atıyoruz. Bizden fiyat almadan bize danışmadan karar vermeyin” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri










Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Çine

Yazılım EMA