ERCAN SAVAŞ YAPILMAYANLARI YAPMAYA MAHALLE SAKİNLERİMİZE KÖPRÜ OLMAYA GELİYORUZ DEDİ
Eklenme : 05.01.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ERCAN SAVAŞ YAPILMAYANLARI YAPMAYA MAHALLE SAKİNLERİMİZE KÖPRÜ OLMAYA GELİYORUZ DEDİ

Çine Hamitabat Mahallesi’nden muhtar adaylığını açıklayan Ercan Savaş, Yapılmayanları yapmaya mahalle sakinlerimize köprü olmaya geliyoruz” dedi.

Çine’nin Hamitabat Mahallesi’nde yaşayan Ercan Savaş muhtar adayı olduğunu açıkladı. Ercan Savaş yapmış olduğu açıklamasında şunları söyledi; Muhtarlığa bırakılan Resmi Kurumlardan gelen evraklar aynı gün içerisinde bizzat sizlere ulaştırılacak. Evde bulunmamanız durumlarda kargolardan gelen paketleriniz ve evraklarınız muhtarlığa bırakmaları durumunda teslim alınarak sizlere teslimatı yapılacak. Mahallemizde ikamet eden 65 yaş üstü vatandaşlarımızın elektrik su faturaları talepleri doğrultusunda yatırmalarında yardımcı olunacak. Mahallemizin en büyük eksikliği olan sağlık ocağı eksikliğinin giderilmesi için gerekli kurum ve kuruluşlarla iletişim içerisinde bulunarak en büyük eksikliğin giderilmesi sağlanacak. Mutaflardan gelen dere yatağının 2 yerine Madran içme suyu çeşmesi yapımı sağlanacak. Mahallemizin sokaklarında bulunan turunç ağaçlarının belediyemizden izin alınarak aşılanıp limon, mandalina ve portakal ağaçlarına çevrilmesi sağlanacak. Sosyal hizmetler müdürlüğü ile işbirliği içinde çalışarak mahallemizde yardıma ihtiyacı olan ailelerimizin SYDV ile irtibatlarında yardımcı olunacaktır. Bana 24 saat ulaşabileceğiniz telefon numaram 0532 687 2033 (Yusuf Girgin)




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA