ÇİNE’NİN ÇILGIN TOSTÇUSU
Eklenme : 01.03.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE’NİN ÇILGIN TOSTÇUSU

Çine’nin Çılgın tostçusu Ayşe Uyar Tekin’in yapmış olduğu bazlamalı tostlar müşterileri tarafından tercih edilen bir ürün haline geldi.

Adres: Has Ticaret karşısı

Alo Paket: 0542 425 84 63 

Açılış 09.00 - Kapanış 20.00



Çine’de yaşayan Ayşe Uyar Tekin çalıştığı işyerini devralarak kendi iş yerini kurdu. Dükkânın adını ÇILGIN Tostçu olarak değiştiren Ayşe Uyar Tekin’in yapmış olduğu bazlama tostlar müşteriler tarafından tercih ediliyor. Ayşe Uyar Tekin, “Hayata pozitif pencereden bakan bir insanım. Burası bir aile işletmesi. Çocuklarım ve ben müşterilerimize hizmet veriyoruz. Yapmış olduğumuz bazlama tostlar müşterilerimiz tarafından çok sevildi. Şuan çok yakın yerlere alo paket servisi yapabiliyorum ancak en kısa sürede daha uzak mesafelere de alo paket servisi gerçekleştireceğiz. Enerjimizi, tüm olumsuzluklara rağmen birlik ve beraberliğimizi bize sevgi besleyen dostlarımız ile paylaşıyor, paylaştıkça daha da büyüyen bir aile haline geliyoruz” şeklinde konuştu. (Yusuf Girgin)


Haber Resimleri







Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA