ÇİNELİ ÖĞRENCİLERDEN TIRMANIŞ SPORLARINDA ÜSTÜN BAŞARI
Eklenme : 06.03.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNELİ ÖĞRENCİLERDEN TIRMANIŞ SPORLARINDA ÜSTÜN BAŞARI

Çine Madran Anadolu Lisesi Aydın Okul Sporları Spor Tırmanışı Yarışmalarında 5 il birinciliği elde etti.

Aydın Okul Sporları Spor Tırmanışı Yarışmaları, Efeler Pınarbaşı Mesire Alanı’nda düzenlendi. Çine Madran Anadolu Lisesi, Genç B Kızlar, Genç B Erkekler, Karma Genç A, Karma Genç B ve Genç Kız A kategorilerde il birincisi olurken ayrıca Genç A Erkeklerde il ikincisi oldu. Çine Madran Anadolu Lisesi’nin hedefi ise Trabzon’da 16-17 Nisan tarihlerinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılabilmek.



Okul Müdürü Bayram Cesur, “Her alanda olduğu gibi Tırmanma Yarışlarında da öğrencilerimiz büyük başarı elde etti. Derece elde eden 24 öğrencimiz ve iki öğretmenimizi Trabzon’da düzenlenecek Türkiye Şampiyonasına göndermek istiyoruz. Hedefimiz Türkiye Şampiyonasına katılabilmek. Fakat bunu Okul Aile Birliğimizin bütçesi ile karşılamamız mümkün değil. Öğrencilerimizin bu başarısını Türkiye genelinde de göstereceğinden şüphe duymuyoruz. Bunun için sponsor arayışlarımıza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri










Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA