ÇİNE'DEN TÜRKİYE'YE ÖRNEK PROJE
Eklenme : 13.09.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE'DEN TÜRKİYE'YE ÖRNEK PROJE

Eğitim Sen Çine Şubesi, 5 yıl önce yıl başlatmış olduğu ‘Askıda Okul Kıyafeti’ projesi ile ihtiyaç sahibi çocuk ve ailelerin yüzlerini güldürmek için yine harekete geçti.

Eğitim Sen Çine Şubesi, ilçedeki ihtiyaç sahibi öğrencileri düşünerek, öğrencilerin eksikliklerini gidermek, yüzlerini güldürmek ve dar gelirli ailelerinin ekonomisine katkı sağlamak için ‘Askıda Okul Kıyafeti’ projesi başlattı. Eğitim Sen Çine Şube Temsilcisi Alp Özerdem hayırsever vatandaşları yardım kampanyasına destek olmaya davet etti. Projeye göre yardımsever vatandaş okul kıyafeti bulunduran Altıntaş ve Turgay Giyim mağazalarındaki değeri 300 TL’lik proje için hazırlanan kartların, ihtiyaç sahipleri için askıya asılmasını sağlayacak. İşletmeci bu kartı kasanın olduğu yerde, görülebilir bir panoya asacak. İhtiyaç sahibi veli, çocuk başına bir kartı kullanmak istediğini belirterek, hesabının 300 TL'sini bu yolla ödeyecek.

Çine'deki hayırsever vatandaşlara seslenen Alp Özerdem, "Çok zorda ailelerimiz var. Bu yurttaşlarımıza yardımcı olabilmek adına ilçemizin hayırsever vatandaşlarını harekete geçirmek bizlerin aslı görevi. Buradan gönlü bol yurttaşlarımıza sesleniyoruz, bu çocuklar geleceğimiz. Ailelerimize destek olalım. Eğitimleri için öncü olalım. Duyarlı halimimizin dayanışma ve paylaşım içerisinde kampanyaya destek olacağından hiç şüphemiz yok. Bu şekilde sayıyla verdiğimiz arkası kaşeli kartlar olacak mağazada. Alışveriş yapan ya da başka bir bağışçı isterse, kart başına 300tl verip ödeme yapacak. Kartın arkasını imzalayacak. Bu kartı mağaza sahibi askıya alacak. İhtiyaç sahibi öğrencileri okullardan yönlendireceğiz. Mağaza bu öğrenciler için, bir ya da iki kartı kullanacak ve bize iade etmek için ayıracak” şeklinde konuştu.




Haber Resimleri












Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Eğitim Çine

Yazılım EMA