ÇİNE’DE BİR FACİA DAHA: ‘ES GEÇMEYİN ÜST GEÇİT YAPIN’
Eklenme : 20.08.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE’DE BİR FACİA DAHA: ‘ES GEÇMEYİN ÜST GEÇİT YAPIN’

Çine’de 12 yaşındaki Alattin Efe Peslan’ın hayatını kaybettiği aynı noktada yine bir kaza meydana geldi. Bisikleti ile karşıya geçmek isteyen bir vatandaşa otomobil çarptı. Yaralı ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken vatandaşlar o noktada önlemlerin sıklaştırılmasını istiyor.



Çine şehir merkezine girişte bulunan Aydın-Muğla Karayolu Çine Belediyesi Sosyal Tesisleri önündeki geçitte bir facia daha yaşandı. Daha önce bisikleti ile karşıdan karşıya geçmek isteyen 12 yaşındaki Alattin Efe Peslan’ın yaşadığı talihsiz olay Erol Akbaş adındaki vatandaşın da başına geldi. Alattin Efe’nin hayatını kaybettiği o noktada otomobilin çarpması ile bisiklet üzerinden yola savrulan Erol Akbaş ağır yaralı olarak Çine Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Yaralının hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.

VATANDAŞ ÜST GEÇİT İSTİYOR

Çineli vatandaşlar ölümlü kazaların meydana geldiği ve bu kazaları önlemek amacıyla bir süre önce sinyalizasyon sisteminin uygulamaya konduğu geçite üst geçit taleplerini yenilerken ayrıca elektronik denetleme sisteminin yürürlüğe konulmasını istedi.


Haber Resimleri













Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA