ÇİNE’DE 4-6 YAŞ KUR’AN KUSLARI’NDA 10. YIL ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
Eklenme : 06.06.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE’DE 4-6 YAŞ KUR’AN KUSLARI’NDA 10. YIL ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Çine İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş grubu Kur’an Kursları’nda öğrenim gören öğrenciler, 10. Yıl Etkinliği"nde bir araya geldi.



4-6 yaş grubu Kur'an Kursları’nın mezunlarını verdiği günden bu yana öğrencileri ile irtibatını sağlamak, halen eğitime devam eden çocuklarla onları bir araya getirmek, mezunları arasında kurulacak iletişime katkı sunmak amacıyla 10. Yıl Etkinliği gerçekleştirildi.

Programın açılış konuşmasında 4-6 Yaş grubu Kur’an Kursları’nın önemine değinen Çine İlçe Müftüsü Yahya Ofşin, 4-6 Yaş grubu öğrencilerin geleceğin inşasında önemli rol üstleneceğini belirterek programın düzenlenmesine katkı sağlayan tüm görevlilere ve vatandaşlara teşekkür etti.

Çocukların gönüllerince eğlendiği programa, Şube Müdürü İlhami Özbek, Din Hizmetleri Uzmanı Mustafa Akkaya, öğrenci velileri ve Kur'an Kursu öğreticileri katıldı. Etkinliğin ardından öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.


Haber Resimleri














Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA