ÇİNE TARİHİNDE ÖNEMLİ GELİŞME! SİYASİ TEŞKİLATIN BAŞINA İKİNCİ KEZ BİR KADIN GETİRİLDİ
Eklenme : 24.09.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE TARİHİNDE ÖNEMLİ GELİŞME! SİYASİ TEŞKİLATIN BAŞINA İKİNCİ KEZ BİR KADIN GETİRİLDİ

Büyük Birlik Partisi Çine İlçe Başkanı Birsen Argın olarak atandı. 



Büyük Birlik Partisi Çine'de teşkilatlandı. Başkan olarak Birsen Argın seçildi. Çine siyasi tarihinde ikinci kez bir kadın siyasi bir partinin başkanlığı görevine getirildi. Daha önce Doğru Yol Partisi'nde Gürsel Baysal başkanlık yapmıştı. Büyük Birlik Partisi Efeler Merkez İlçe Başkanı Çineli Avukat Osman Akdam, "Birsen hanım bir Türk kadını olarak üzerine düşen görevi fazlasıyla yapacaktır. Kendisini tebrik ediyor ve destekliyoruz. Çinemize hayırlı ve uğurlu olsun" dedi. 

Büyük Birlik Partisi Çine İlçe Başkanı Birsen Argın ise, Atatürk'ün "Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürüklenmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın. Dünyada her şey kadının eseridir. Kadınlarımız eğer milletin gerçek anası olmak istiyorlarsa, erkeklerimizden çok daha aydın ve faziletli olmaya çalışmalıdırlar. Milletimiz güçlü bir millet olmaya azmetmiştir" sözlerine atıfta bulunarak, "Çine için memleketimiz için çalışacağız. Bana destek veren herkese çok teşekkür ederim" dedi. 


Haber Resimleri





Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA