ÇİNE SPOR KÜLTÜRÜNE KATKI SAĞLAYACAK 11 HALI SAHA YAPIMINA BAŞLANDI
Eklenme : 18.05.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE SPOR KÜLTÜRÜNE KATKI SAĞLAYACAK 11 HALI SAHA YAPIMINA BAŞLANDI

Çine’de gençlere yönelik birçok okul ve mahallede halı saha çalışmalarına başlandı. AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, “Spor kardeşlik birlik beraberliktir diyerek, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Bakanımız Sayın Mehmet Kasapoğlu ve Milletvekilimiz Sayın Mustafa Savaş’ın çalışmalarıyla gençlerimize ve ilçemize spor tesisleri kazandırıyoruz” dedi.

AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, AK Parti Çine Yönetim Kurulu Üyesi Onur Uçar, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Egemen Yılmaz, Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan ve Çine Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Dinçer ile birlikte ilçede yapımına başlanılan halı sahaları ziyaret ederek gençlere yönelik yatırımlar hakkında bilgi edindi. Çine Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Dinçer halı sahaların en kısa sürede ilçeye kazandırılacağını belirtirken Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan spor tesislerinin öğrenciler üzerinde oluşturacağı olumlu etkilerinden bahsetti.

Yüce Türk Milletinin sonsuza kadar bağımsızlığı için Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşuna giden yolda, ilk ve en anlamlı adımı oluşturan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak kurtuluş meşalesini ateşlediği tarihtir 19 Mayıs” diyen AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, “Bu önemli günün Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutlanması ülkemizin geleceği ve teminatı olan gençlerimizle bütünleşmemiz, geleceğe emin adımlarla toplumsal faydalarımızı dikkate alarak ve onlarla aynı coşkuyu paylaşarak geleceğe daha umutla bakmamızı da sağlamaktadır.  Kalkınmamızı sağlayacak olan gençlerimizin, bilimde sanatta sporda kısacası her alanda, modern çağın gereklerine uygun olarak, ailesine ve ülkesine yaralı bireyler olarak, yetiştirilmesi en büyük arzumuzdur. Bu minvalde bugünün yetişkinlerine düşen görev ve sorumlulukların bilincindeyiz. Spor kardeşlik birlik beraberliktir diyerek, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Bakanımız Sayın Mehmet Kasapoğlu ve Milletvekilimiz Sayın Mustafa Savaş’ın çalışmalarıyla gençlerimize ve ilçemize spor tesisleri kazandırıyoruz”

11 ADET HALI SAHA İNŞA EDİLİYOR

“Kapalı spor salonun yenilenmesi, Gençlik Merkezi ve Atatürk İlkokulu, Dörtköyler Okulu, Mustafa Türkoğlu Ortaokulu, Dutluoluk Mahallesi, Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi, Eskiçine Mahallesi, Gökyaka Mahallesi, Namık Kemal Ortaokulu, Elderesi Mahallesi, Alabayır Mahallesi ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olmak üzere 11 adet halı sahalarının yapımına başlanmıştır. Bu duygularla, geleceğimizin teminatı ve en büyük umudu olan gençlerimizin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı ve Gençlik Haftasını içtenlikle kutluyorum” şeklinde konuştu.




Haber Resimleri















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


akparti spor

Yazılım EMA