ÇİNE MUHTARLAR DERNEĞİ YENİ BAŞKANI ALİ TARHAN OLDU
Eklenme : 28.02.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE MUHTARLAR DERNEĞİ YENİ BAŞKANI ALİ TARHAN OLDU

Çine Muhtarlar Derneği yeni Başkanı Soğancılar Mahalle Muhtarı Ali Tarhan oldu.



Çine Muhtarlar Derneği Olağan Genel Kurulu, dernek odasında gerçekleştirildi. Kongrenin divan başkanlığını Hasanlar Mahalle Muhtarı Salih Gökbel, divan üyeliğini ise Şevketiye Mahallesi Muhtarı Sabahattin Çekin ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Yaşar Van yaptı. Derneğin, yönetim ve denetim faaliyet raporu, gelir gider cetvelleri, denetleme kurulu raporu ve tahmini bütçe okunarak muhtarların oylarına sunuldu. Raporlar, oy birliği ile kabul edildi. Tüm muhtarların ortak kararı ile başkanlık seçimine tek liste ile gidilme kararı alındı. Tek listenin yer aldığı seçimde Soğancılar Mahalle Muhtarı Ali Tarhan oy birliği ile Çine Muhtarlar Derneği’nin yeni başkanı seçildi.

Çine Muhtarlar Derneği eski Başkanı Halil Kapıkıran yeni Başkan Ali Tarhan ve ekibini tebrik ederek, “Sen ben değil biz olarak bu konuma getirebilmek için baştan beri dile getirdiğim durumu sizlerin sayesinde başardık. Çine’ye örnek olsun istedik. Bu seçimde bunu yaşadık inşallah bundan sonrada tüm muhtar arkadaşlarım birlik, beraberlik içerisinde kenetlenerek devam ederiz. Yeni başkanımıza ve ekibine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Çine Muhtarlar Derneği yeni Başkanı Ali Tarhan ise; “Birlik olmazsak dağılırız. Her zaman birlik ve beraberlik içinde olacağız. Birlikte yol almaya devam edeceğiz. Yeni bir süreç içine giriyoruz. Taleplerinizi, önerilerinizi ve mahallelerdeki sorunları el birliğiyle çözmeye devam edeceğiz. Alınan karar, Çine’mize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Başkan Ali Tarhan'ı ziyaret eden Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, "Ali Başkanı kutluyor. Görevinde başarılar diliyorum. Belediye olarak muhtarlarımız v halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Ali Tarhan Başkanlığında derneğin yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu; Gültekin Celep, Mustafa Çelik, Kadir Tosun, Faruk Duman, Bekir Abalı, M. Zeki Girgin, Erdinç Gülşen, Mehmet Aytaç, Cengiz Çakır, Bahtiyar Uysal, Denetim Kurulu Üyeleri ise: Taner İçöz, Ali Orhan, Sadık Yıldız, Mehmet Türe, Yakup Sarıkaya seçildi. Ankara Delegeleri; Hakan Karabulut, Mustafa Dönmez, Salih Gökbel, Yaşasın Erbay, Mikail Sevim, Reşat Çiçek, Mehmet Bal oldu.

Yönetim kurulu yedik üyeler; Enver Özmen, Nurullah Memiş, Mehmet Aslan, Mustafa İğci, Hidayet Şahin, Denetim kurulu yedek üyeleri ise; Hidayet Şahin, Bülent Öztürk, İdris Şen.


Haber Resimleri









Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA