ÇİNE EKİM AYI MECLİS TOPLANTISINI BAŞKAN DİNÇER YÖNETECEK
Eklenme : 03.10.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE EKİM AYI MECLİS TOPLANTISINI BAŞKAN DİNÇER YÖNETECEK

Çine Belediye Meclisi 2022 Yılı Ekim Ayı Toplantısı için bir araya gelecek.  Meclisi Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer yönetecek.



Çine Belediyesi 2022 Yılı Ekim Ayı Meclis Toplantısı yarın saat: 15.00’da Çine Belediyesi Havuzlu Sosyal Tesisler Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek. Meclis’e; Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer başkanlık yapacak.

Meclis; Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan havale edilen Belediye 2023 yılı mali yılı ve izleyen iki yılın gelir gider bütçesi ile performans programı, Belediyenin ortak olduğu ÇİPAŞ Çine Gıda Maddeleri ve Yem Pazarlama, Elektrik, Mühendislik, İnşaat ve Çöp Toplama Hizmetleri Taahhüt San. Tic. A. Ş.’nin sermaye artırımı, İçkili Yer Bölge Tespiti (Cumhuriyet Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No: 9’dan No: 23/B’ye kadar), Bütçe kalemleri arasında münakale yapılması ve 2022 Yılı Bütçesine ek ödenek verilmesi konularını görüşerek karara bağlayacak.


Haber Resimleri






Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA