ÇİNE EFE ÖZEL EĞİTİMDE 4 MADALYA GURURU
Eklenme : 24.05.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE EFE ÖZEL EĞİTİMDE 4 MADALYA GURURU

Çine Özel Efe Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Kuşadası Özel Sporcular Derneği tarafından bu yıl ilki düzenlenen "Kuşadası Atletizm Şenliğine" katıldı.

Yarışmaya 4 özel sporcusu ile katılan Çine Efe Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencisi 4 sporcu yarışmalarda başarı elde etti. Erkekler 100 metrede yarışan İbrahim yarışmayı 2.tamamlarken, Recep ise 3. oldu. İbrahim ve Recep madalyalarını Kuşadası İlçe Kaymakamı Sadettin Yücel'den aldı.  Erkekler 50 metrede yarışan Seymen ise yarışmayı ikinci tamamlayarak madalyasını Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’den aldı. Kızlar 100 metrede yarışan Arzu ise rakiplerini geride bırakarak yarışmayı birinci tamamladı. Arzu da madalyasını Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’den aldı.

Çine Özel Efe Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Öznur Gökcen, yarışmaya katılmaktaki amaçlarının öğrencilerinin hem eğlenceli bir gün geçirmeleri hem de bir şeyler başarabildiklerini kendilerine göstermek ve özgüven kazanımı elde etmeleri olduğunu belirtti. Gökcen ayrıca yarışmayı düzenleyen Kuşadası Özel Sporcular Derneği’ne teşekkürlerini sundu.




Haber Resimleri












Mehmet Halil DERİCİ 25.05.2022 07:58
Tebrikler ve teşekürler özel çocuklarımıza.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


özeleğitim

Yazılım EMA