ÇİNE DEVE GÜREŞİ ERTELENDİ
Eklenme : 14.02.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE DEVE GÜREŞİ ERTELENDİ

Bu yıl 33.’sü gerçekleştirilecek olan Geleneksel Deve Güreşi Festivali Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in rahatsızlığı nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. 

Çine Belediyesi’nin katkıları ile Çine Deve Güreşleri ve Devecilik Kültür Derneği himayesinde Pazar günü gerçekleşmesi planlanan Deve Güreşi Festivali ertelendi.  

Çine Deve Güreşleri ve Devecilik Kültür Derneği Yönetim Kurulunun yaptığı açıklamada; “20 Şubat 2022 Pazar günü yapılması planlanan 33. Çine Deve Güreşi Festivalimiz Çine Belediye Başkanımız Enver Salih Dinçer’in sağlık durumunun ciddiyetini korumasından ötürü iler ki bir tarihe ertelenmiştir. Tüm kamuoyuna ilanen duyurulur” ifadelerine yer verildi.

20 subat 2022 tarihinde yapılması planlanan 33. Çine deve guresi festivalimiz belediye başkanımız Enver Salih Dinçer beyin sağlık durumunun ciddiyetini korumasından ötürü ileri bir tarihe ertelenmiştir. Tüm kamuoyuna ilanen duyurulur




Ömer Kılınçaslan 15.02.2022 08:48
Bu kararı doğru buluyorum Sayın ENVER SALİH DİNÇER başkanımıza Allah'ım şifalar versin


Hüsnü Onat 17.02.2022 16:31
Çok geçmiş olsun sayın başkanım allah açıl şifalar versin


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


çine başkan

Yazılım EMA