Çaldığı altınların parası ile paylaşım yapan hırsızı takipçisi yakalattı
Eklenme : 08.09.2022
Haber Tipi: Ulusal Haber

Çaldığı altınların parası ile paylaşım yapan hırsızı takipçisi yakalattı

Denizli'nin Tavas ilçesinde, evden çaldığı ziynet eşyasını kuyumcuda 300 bin liraya bozdurduktan sonra parayla sosyal medya hesabından paylaşım yapan hırsız, durumundan şüphelenen bir takipçisinin ihbarı üzerine yakalandı.



İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), Tavas'ta geçtiğimiz günlerde bir evden yaklaşık 300 bin lira değerinde ziynet eşyasının çalınması üzerine çalışma başlattı.

Evin bulunduğu bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alan jandarma, aynı zamanda daha önce hırsızlık suçundan kaydı bulunan bazı şüphelileri de takibe başladı.

Takipçisinin ihbarı üzerine yakalandı

Jandarmanın çalışması devam ederken Tavas'ta yaşayan bir kişi, 24 yaşındaki A.B.K'nin sosyal medya hesabından iki deste halinde parayla çekilmiş video paylaşımını güvenlik güçlerine bildirdi.

Bir çiftlikte çalıştığı öğrenilen şüpheli, jandarma ekiplerince Acıpayam ilçesinde gözaltına alındı.

Altınları bozdurup telefon ve saat almış

Yakalanan A.B.K'nin altınları bozdurduğu anlar ise kuyumcudaki güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Zanlının, paranın bir kısmıyla cep telefonu ve kol saati aldığı belirlendi, üzerinde bulunan 200 bin lira ise sahibine teslim edildi.

Şüpheli, jandarmadaki işlemlerin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.


Haber Resimleri




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


HIRSIZ ASAYİŞ

Yazılım EMA