BAŞKAN NEDRET TUNCER YOL ARKADAŞLARINI AÇIKLADI
Eklenme : 01.07.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN NEDRET TUNCER YOL ARKADAŞLARINI AÇIKLADI

İYİ Parti Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Nedret Tuncer önderliğinde İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu oluşturuldu.



İYİ Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Nedret Tuncer çalışma arkadaşlarını belirledi. İYİ Parti Çine İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri kamuoyuna tanıtıldı.  İYİ Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Nedret Tuncer, “Birlikte ilçemiz ve partimiz adına çalışacağımız yol arkadaşlarımızı sizlerle paylaşmak bizlere onur ve gurur veriyor. Birlikte çıktığımız bu yolda elimizden gelenin fazlasını yapmak, sorunları çözümlemek, milletimizin ve vatanımızın faydasına yararlı işler başarmak için bir araya geldik. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek” şeklinde konuştu.

İYİ Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Nedret Tuncer önderliğinde oluşturulan yönetimde şu isimler yer aldı: Kadın Kolları Başkan Yardımcısı; Nevin Yarengümelioğlu, Sosyal Medya Sorumlusu; Aslı Madran ve Fadime Madran, Sekreter; Seçil Özdemir. Kadın İstihdam Komisyonu: Başkan; Feride Çağlar, Toplumsal Şiddetle Mücadele Komisyon Temsilcisi; Arzu Arıkboğa, Sivil Toplum Kuruluşlarıyla İlişki Komisyon Temsilcisi; Hafize Korkut, Anne ve Çocuk Komisyonu Temsilcisi; Aysel Gürsoy, Basın ve Propaganda Komisyon Temsilcisi; Öznur Bozkurt.


Haber Resimleri






Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


çine

Yazılım EMA