BAŞKAN KIVRAK GAZETECİLERİ AĞIRLADI
Eklenme : 11.01.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN KIVRAK GAZETECİLERİ AĞIRLADI

Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde ilçede görev yapan basın emekçilerini düzenlediği kahvaltıda ağırladı.

Çine Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl hizmete açılan Cumhuriyet Oteli’nde gerçekleşen kahvaltıda Başkan Kıvrak, gazetecilerle samimi bir ortamda sohbet edip, gündeme ilişkin sorularını da yanıtladı. Karşılaştıkları zorluklara rağmen, fedakarca görevini icra eden gazetecilere Çine’nin gelişimi için yaptıkları katkı dolayısıyla teşekkür eden Başkan Mehmet Kıvrak, bu anlamlı buluşmada gazetecilere desteklerinin devam edeceğini belirterek, Çine için hep birlikte çalışacaklarını vurguladı.

Gazetecilik mesleğinin önemine de dikkat çeken Başkan Kıvrak, basının toplumun bilinçlenmesinde ve bilgilendirilmesinde kritik bir rol oynadığını ifade ederek, gazetecilere zorlu görevlerinde başarılar diledi. Çine’de görev yapan gazeteciler de Başkan Kıvrak’a bu anlamlı günde yanlarında oldukları ve destekleri için teşekkür etti.

Başkan Kıvrak’a Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, CHP Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Arzu Yavuz Kocabay ve CHP Çine Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Çavdar da eşlik etti.




Haber Resimleri








Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA