AK PARTİLİ YAVUZ ÇİNE’DE ERDOĞAN İÇİN DESTEK İSTEDİ
Eklenme : 20.05.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

AK PARTİLİ YAVUZ ÇİNE’DE ERDOĞAN İÇİN DESTEK İSTEDİ

AK Parti 27. Dönem Milletvekili Metin Yavuz Çine’de bir dizi ziyaretlerde bulunarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi.

 



AK Parti 27. Dönem Milletvekili Metin Yavuz, Çine’nin Kahraman, Çaltı, Karakollar Mahalleleri ile birlikte AK Parti Çine İlçe Teşkilatı ve esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Yavuz ayrıca babası vefat eden Çine Kamyoncular Kooperatif Başkanı Mehmet Can’a da taziye ziyaretinde bulundu. Çine’de vatandaşlara dokunan Metin Yavuz, 28 Mayıs’ta yapılacak olan 2. Tur Cumhurbaşkanlığı seçimi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi. Metin Yavuz kendisini sevgi seli ile karşılayan Çinelilere teşekkür ederek kutlu dava yolunda sık sık ilçeyi ziyaret edeceğini ve sorunların çözümü için çaba sarf edeceğini bildirdi. Yavuz’a AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, Kömürcüoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Bircan Kömürcüoğlu ve partililer de eşlik etti. 

“TELAFİ EDELİM HAMLESİNİ BU MİLLET YEMEZ”

AK Parti Çine İlçe Teşkilatı’nda basın açıklaması düzenleyen Metin Yavuz, “Mustafa Kemal’in yanlış milleti kurtarmış’ ifadesi bizlerin içini acıttı. Cumhuriyet Halk Partisi’nin içindeki vatanseverlerin artık bunları net bir şekilde görmesi gerek. Biz onlara şunu söylemek istiyoruz: Apo’nun heykelini dikecek bir ekiple, kişilerle, PKK ve FETÖ’ye terör örgütü diyemiyorken sizin bugün milliyetçiliğe soyunmanıza bu millet güler. Gülmekten başka da bir şey yapmazlar. Hatta bu günler Kemal Kılıçdaroğlu’na bıyık bile çizmişler. Dün bunları yapanlar bugün milliyetçilik naraları atmaya başladılar. ‘Siz bu terör örgütünün yanında mısınız değil misiniz?’ bunun cevabını verin, bunu millete net bir şekilde söyleyin. Dün onlarla yan yanayken bugün baktılar ki Türkiye’de milliyetçi bir damar var, bu damardan nem alamadık geç kaldık, şimdi bunu telafi edelim hamlesini bu millet yemez” şeklinde konuştu.

“ZİHİNLERİ YÖNETMEYE ÇALIŞIYORLAR”

Yavuz, “İlk turda sandıktan çıkan sonuçlara bakarak ‘Türkiye’deki seçmenlerin yüzde 50,50’si Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı istemiyor’ diyorlar. Bir de öbür tarafa bakın, Türkiye’nin yüzde 55’'i de Kılıçdaroğlu’nu istemiyor. Zihinleri yönetmeye çalışıyorlar. Matematiği iki taraflı koymuyorlar ortaya tek taraflı koyuyorlar. Son 5 yılda ülkenin yaşadığı sıkıntılara rağmen Sayın Cumhurbaşkanımız yüzde 49,5 oy aldı, dünya bile şaşırdı. Bu sonuç milletin güveninden ortaya çıktı." dedi.


Haber Resimleri













Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA