AHMET ORHAN TAŞKESEN MUHTAR ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Eklenme : 23.01.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

AHMET ORHAN TAŞKESEN MUHTAR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Çine Hamitabat Mahallesi’nde yaşayan bakkal Ahmet Orhan Taşkesen muhtar adaylığını açıkladı.



Çine Hamitabat Mahalle Muhtar Adaylığını açıklayan Ahmet Orhan Taşkesen açıklamasında şunları söyledi; 35 yıldır mahallemde bakkal işletmeciliği yapıyorum. Hamitabat Mahallesinde değişimi hep birlikte başlatalım. Hamitabat Mahallesinin değerli sakinleri; Muhtarlık mevkiinin mahalle sakinlerimize hizmet edebilmek için bir fırsat olduğu düşüncesindeyim. Mahallemize muhtar olarak seçildiğimde azalarımızla birlikte sizlerin her zaman ulaşabildiği bir muhtar ve ekip olacağız, mahalle halkımızın gencinden yaşlısına gerek belediye gerekse diğer kamu kurum ve kuruluşlarından olabilecek taleplerinin ve problemlerinin çözüme ulaşması için gerekli çalışmalar yapacak ve talep ve isteklerinizin takipçisi olacağız, Mahallelimizin sesi olmak, ihtiyaç ve taleplerinin sonuçlandırılmasında vesile olmak için aday olduğumu bildirmek isterim. Tüm sorunlarınızın için her zaman hizmetinizde olacağım. Bana 0542 665 03 33 numaralı hattan ulaşabilirsiniz.

Ahmet Orhan Taşkesen kimdir?

12.12.1970 tarihinde Çine’de doğan Ahmet Orhan 1981 yılından beri esnaflık yapmakta ve halen PTT karşısında bakkal ve market işletmeciliği yapan Orhan evli ve 3 çocuk babası.


Haber Resimleri




Hasan koltuk 29.01.2024 22:26
Hayırlı uğurlu olsun mahalle hizmet görsün


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA