“SAĞLIĞIMIZ TEHDİT ALTINDA”
Eklenme : 28.03.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

“SAĞLIĞIMIZ TEHDİT ALTINDA”

Çine’de yapımı devam eden cezaevinin inşaat şantiyesindeki tuvalet ve lavabo sularının tarım alanlarına akması vatandaşı huzursuz etti. Bayram Genç, “Bu ayıbın bir an önce önüne geçilmesi gerekiyor” diyerek yetkilileri göreve davet etti.



Çine Karakollar VE Yolboyu Mahalleleri arasındaki arazide yapımı devam eden cezaevinin inşaat şantiyesindeki tuvalet ve lavabo sularının dere ve ekili arazilere aktığını ifade eden vatandaşlar sorunun bir an önce giderilmesini istedi. Pis suların tarlasına aktığını belirten Bayram Genç, “Pis sular mahallemizin içinden geçen dereye, geçimimizi sağlamak için ektiğimiz, hayvanlarımızı otlattığımız tarlamıza akıyor. Kötü kokudan tuvalet pisliğinden kendi bahçeme ne sebze ekebildim nede tarlamızı sürebiliyoruz. Ayrıca Karakollar ve Yolboyu Mahallelerinin içme suyu sondajları da bu pisliğin eteğinde ve çok yakın. Belki de içme suyumuza karışıyor. Yetkililer bir an önce harekete geçmeli. Sağlığımız tehdit altında. Bu ayıbın bir an önce önüne geçilmesi gerekiyor” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri

















Özütürk Vatansever 29.03.2023 18:59
Arsa arazi fiyatlarını şaşırdınız ya ne oldu bok kokusu çekin biraz


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA