“Milletimiz tüm sorun ve problemlerin çözümü için yetkiyi Cumhur İttifakı’na verdi”
Eklenme : 30.05.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

“Milletimiz tüm sorun ve problemlerin çözümü için yetkiyi Cumhur İttifakı’na verdi”

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, 28 Mayıs’ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarını değerlendirdi. Başkan Dinçer, “28 Mayıs ikinci tur seçiminde milletimiz çoğunluk olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin başta ekonomi olmak üzere, tüm sorun ve problemlerinin çözümü için yetkiyi Cumhur İttifakı’na verdi” dedi.



Başkan Dinçer, “28 Mayıs’ta gerçekleştirilen ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonuçlandı. 100 yıl önce ‘Egemenlik Kayıtsız, Şartsız Milletindir’ diyen Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet’te bu sonuçların ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum. Ülkemizin bugünden itibaren normalleşmeye ve sorunlara çözüm bulmaya ihtiyacı vardır. 28 Mayıs ikinci tur seçiminde milletimiz çoğunluk olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin başta ekonomi olmak üzere, tüm sorun ve problemlerinin çözümü için yetkiyi Cumhur İttifakı’na vermiştir. Biz de bugünden itibaren Millet İttifakı paydaşları olarak milletimiz adına problemlerin ve sorunların çözülüp çözülmediğinin takipçisi olacağız.

“ÇİNE’DE MİLLET İTTİFAKI OLARAK İYİ BİR PERFORMANS SERGİLEDİK”

Çine’de 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanlığı, Milletvekilliği Seçimlerinde ve 28 Mayıs 2’nci tur Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın 1’inci Sıra Milletvekili Adayı Çineli olmasına rağmen Millet İttifakı ve Cumhuriyet Halk Partisi olarak ilçemizde birinci çıkmayı başardık. Çine’de hem Cumhuriyet Halk Partisi hem de Millet İttifakı olarak iyi bir performans sergiledik. 28 Mayıs’ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı 2’nci tur Seçimlerinde de Çineli seçmenlerimiz, mensup olduğum parti ve Millet İttifakı’na oylarını artırarak destek vermişlerdir. Bu başarının bizim için önemi büyüktür. Her iki seçimde de seçim öncesi ve seçim anında görevlerini layıkıyla yapan Millet İttifakı’nın tüm ilçe başkanlarına, yönetim kurulu üyelerine, Millet İttifakı paydaşlarının tüm üyelerine aynı zamanda hiçbir siyasi partiye mensup olmayan gönüllü vatandaşlarımıza bu başarıda bize verdikleri desteklerden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Ayrıca her iki seçimde ilçemizde seçimlerin hazırlanmasında ve sağlıklı bir şekilde yürütülmesinde emeği geçen tüm bürokratlara, emniyet görevlilerine ve sahada görev alan tüm çalışanlara emeklerinden dolayı teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Çine’de her iki seçimin de huzur ve güvenle tamamlanmasından büyük mutluluk duyduğumu belirten Dinçer, “Çine Belediye Başkanı olarak 28 Mayıs’ta gerçekleşen ikinci tur seçiminde kazanan Cumhur İttifakı’nı ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik ederim. Ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını dilerim” dedi.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA