“KAZALARA DAVETİYE ÇIKARAN YOL GENİŞLETİLMELİ”
Eklenme : 05.03.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

“KAZALARA DAVETİYE ÇIKARAN YOL GENİŞLETİLMELİ”

Vatandaşlar, Cumhuriyet Caddesi’nden Aydın-Muğla Karayoluna çıkan, şeytan durağı diye adlandırılan bölgedeki yolun genişletilmesini istedi. Yolda kamyon ve TIR'ların kullandığı durumlarda kaza riskinin arttığını belirten Engin Yaşa, yetkilileri göreve davet etti.

Cumhuriyet Caddesi’nden Aydın-Muğla Karayoluna çıkan, şeytan durağı diye adlandırılan bölgedeki yol ile ilgili vatandaşlar talepte bulundu. Vatandaşlar, trafik akışının yoğun olduğu bölgedeki yolun genişletilmesini istedi. Kamyon ve TIR’ların tek manevrada yoldan dönüşlerini gerçekleştiremediğini ifade eden Engin Yaşa, yetkililere çağrıda bulundu. Yolun genişletilmesi gerektiğini ifade eden Yaşa, parkın kullanılmayan kısmın yola dahil edilerek bu sorunun çözümlenebileceğini söyledi.



“KAZA RİSKİ OLUŞTURUYOR”

Tek isteklerinin yolun biraz daha genişletilmesi olduğunu belirten Engin Yaşa, “Karayolundan mahalleye dönecek olan kamyon ve TIR gibi araçlar ne yazık ki ilk manevrada dönemiyor. Eğer o yoldan karayoluna çıkacak olan bir araç varsa kamyon ve TIR’lar anayol üzerinde beklemek zorunda kalıyor. Bu durumda hem yolu kullanan hem de karayolunda seyir halinde bulunan tüm araçlar için kaza riski oluşturuyor. Bugüne kadar yolda kazalar meydana geldi. Bir kazada ise ne yazık ki bir vatandaşımız hayatını kaybetti. Yolun genişletilmesini istiyoruz.” dedi.

 Yolun birçok mahalle ve Şeyhler Düğün Salonu’na ulaşımı sağladığını ifade eden Yaşa, “Trafik akışının yoğun olması kaza riskini daha çok arttırıyor. Vatandaşlar olarak yolun genişletilmesine yönelik talebimizin yerine getirilmesini istiyoruz. Bu konuda tüm yetkilileri göreve davet ediyoruz” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri







Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


YOL KAZA TRAFİK

Yazılım EMA