“ÇİNE’NİN İLK KADIN MUHTARI ÜNVANI İLE 10 YILLIK TECRÜBE İLE MUHTARI OLDUĞUM MAHALLEM İÇİN TEKRAR ADAYIM”
Eklenme : 10.02.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

“ÇİNE’NİN İLK KADIN MUHTARI ÜNVANI İLE 10 YILLIK TECRÜBE İLE MUHTARI OLDUĞUM MAHALLEM İÇİN TEKRAR ADAYIM”

Çine Hamitabat Mahallesi Muhtarı Nilgün Bulut Akgümüş, “Çine’nin ilk kadın muhtarı ünvanıyla 10 yıllık tecrübeyle muhtarı olduğum mahallemin hizmetine tekrar adayım” dedi.



“Gerçekleştirilmesi imkânsız vaatler için değil hizmet için adayım” diyen Çine Hamitabat Mahallesi Muhtarı Nilgün Bulut Akgümüş, “En son askı listesinde yer alan bilgiye göre 4 bin 186 seçmenimiz mevcuttur. Çine’nin en büyük ve merkez mahallesi Hamitabat Mahallesidir. Çine’nin ilk kadın muhtarı ünvanıyla 10 yıllık tecrübeyle muhtarı olduğum mahallemin hizmetine tekrar adayım. 2020 yılında tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınında sağlığımızı hiçe sayarak mahallemizdeki vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek için canla başla çalıştık. 2023 yılında yaşanan asrın felaketi depremde üzerimize düşen görevi yerine getirdik. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yardımına koştuk. Devlet kurumlarımız ile vatandaşlarımızın arasındaki gerekli aracılığı hali hazırda yapmaktayız. Kurumlarımız ile koordineli çalışarak vatandaşlarımızın hizmetlerini yerine getirdik. Mahallemizde yılda iki kere büyükbaş hayvanların aşılarını yapılmasında yetkililerin yanında görev alarak yardımcı olduk. 2021 yılında muhtarlar toplantısında Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden Atatürk Caddesi için sıcak asfalt sözü aldık ve bir kısmı sıcak asfalt olan yolumuzun diğer kısmının da sıcak asfalt olması için gerekli işlemlerimizi yaptık. Göreve geldiğimizde üzerinde durduğumuz Küme Evler mevkimizde kanalizasyon ve ardından parke taşı döşeme çalışmalarının gerçekleştirilmesini sağladık. Belediyemiz tarafından mahallemizde doğalgaz kaynaklı bozulan yollardaki onarım çalışmaları devam ediyor. Bu çalışmaların takipçisiyiz. İhtiyaç sahiplerimizin her zaman yanında olduk, yardımseverlerimizin yardımlarını ihtiyaç sahiplerimize ulaştırdık. Genç yaşta vatandaşlarımızın teveccühü ile göreve geldik yine vatandaşlarımızın teveccühü ile bu kutsal göreve talibiz. Mahallemiz için durmadan çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri





Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA