“ANKARA’NIN DEĞİL AYDIN’IN VEKİLİ OLACAĞIM”
Eklenme : 30.03.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

“ANKARA’NIN DEĞİL AYDIN’IN VEKİLİ OLACAĞIM”

Aydın'ın Çine İlçesinde yaşayan 40 yaşındaki MHP Aydın Milletvekili aday adayı Hakan Uzunova, “Ankara’nın değil Aydın halkının vekili olacağım” dedi.



MHP'den Aydın Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunan Çineli Hakan Uzunova, 13 yıl önce amansız hastalık kansere yakalandı.

Ancak yılmadı, moralini de hiç bozmadı ve amansız hastalığı bir kündeyle yıktı geçti. Kanser tuş oldu ama bu kez de felç illeti Uzunova'nın yakasına yapıştı. Uzun bir süre vücudunun neredeyse tüm hareket fonksiyonlarını yitiren Uzunova, "Ben kanseri yendim sen de ne oluyorsun" diyerek felce de kafa tuttu.

Hastaneden taburcu edileceği gün doktorun tüm ısrarlarına rağmen tekerlekli sandalyeye oturmayı bile reddetti.

NE SANDALYESİ DOKTOR

O günün kendisi için bir dönüm noktası olduğunu ifade eden Uzunova, "Taburcu olduğumda ayak ve ellerimi kıpırdatacak halim yoktu ve doktor benden tekerlekli sandalyeye oturmamı istedi. Ben şiddetle reddettim. Doktor ile tartıştık ve ben o sandalyeye oturmadım. Eğer o gün o sandalyeye otursaydım şimdi belki de hala evde yatıyor olacaktım" dedi.

YAKINDA TOP OYNARIM

Yaşadığı sıkıntılı günlerin geride kaldığını ve her geçen gün sağlığına kavuştuğunu belirten Uzunova, en zor gününde dahi yaşama azmini hiç yitirmediğini anlattı.
Kendisini yaşama bağlayan en önemli faktörlerden birinin her daim yüksek tuttuğu morali olduğunu ifade eden MHP'li Hakan Uzunova, "Ufak tefek sıkıntılarım var ama eski sağlığıma kavuşmak için inancım tam. Fizik tedavimi hiç aksatmıyorum. Yakında top bile oynamaya başlarım" diye konuştu.

İNANMAK ÇOK ÖNEMLİ

Tekrar yürüyeceğinden hiç şüphe duymadığını belirten Uzunova, "Herkesin doktoru kendisidir. Eğer bir insan yaşama hevesini yitirir, kendini moral olarak çökertir, mücadele etmez ise doktorun uyguladığı tedavinin hiçbir anlamı yoktur. Şimdi her gün evde kendi fizik tedavimi uyguluyorum. Sekerek de olsa artık yürüyebiliyor ve sağ elimi hareket ettirebiliyorum. Doktorlar bile bana inanamıyor" ifadelerini kullandı.

EŞİ DE DESTEK OLDU

Hastalığı nedeniyle yatağa düştüğü sıkıntılı dönemlerinde eski eşinin kendisini yalnız bırakmadığını belirten Hakan Uzunova, "Eski eşim ile çocuğumuz olmadı ama çocuk bakmayı bende öğrendi. Bana bir çocuğa bakar gibi baktı. Ona ne kadar minnettar olduğumu kelimelerle anlatamam." dedi.

AYDIN’IN VEKİLİ OLACAĞIM

Yaşadıklarını anlattıktan sonra sözü siyasete getiren MHP Aydın Milletvekili aday adayı Hakan Uzunova, Çine’deki tüm sorunların çözümü için projeleri olduğunu ve öncelikli olarak bu projelerin hayata geçmesi için çalışacağı sözünü verdi.

Uzunova, “Aydın halkının daha rahat yaşayabilmesi için bu memleket adına yapılması gereken çok şey var. Memleketim Çine’deki sorunları bir vatandaş olarak yaşıyoruz. Bunların çözümü için çalışacağım. Çine’ye çevre yolunu bir an önce kazandırmamız gerekiyor. Aydın halkının refaha kavuşabilmesi için eksiklikleri tek tek kaleme alıp sorunların çözümü için Ankara’da olacağım. Ankara’nın değil Aydın’ın vekili olacağım” diyerek iddialı konuştu.


Haber Resimleri











Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA