Eklenme : 07.10.2021
Haber Tipi: Yerel Haber

‘NASIL OLUR’ DEMEDEN DENEYİN! İKİ EFSANE BU LEZZETTE

Çine’de hizmet veren Pidem Madran İşletme Sahibi Bilal Eser, eşsiz Çine Köftesi lezzeti ile pideyi bir araya getirdi. Yenilikçi ruhu ile damaklardaki lezzete lezzet katmak isteyen Bilal Eser, bugüne kadar hiç denenmemiş iki efsanenin bir araya geldiği eserini müşterilerinin takdirine sundu. 


Çine köfteli pideyi yapan tek işletme olduğunu kaydeden 13 yıllık pide ustası Eser, “Çine yöresine ait olan köftemiz herkes bilir ki meşhurlaşan dev bir lezzettir ve tartışılmaz her kesimden lezzetiyle onay almıştır. Bu bilinmiş ve tanıtımı farklı sunumlarla da yapılmış meşhur Çine köftemizi bizde bir yeni sunum katmak istedik ve demo çalışmalarımız sonucunda en uyumlu odun ateşinde pişmiş Çine Köfteli Pidesi’ni elde ettik. Tamamen yöremize ait olan Çine köftesi ve yöremize yeni tatlar yenilikçi hizmetler sunabilmek ilham kaynağımız oldu. Bizi tercih eden siparişini veren müşterilerimiz onay verdi ve yenilikçi bir lezzet olarak kabul etti. Bu lezzeti denemek isteyenler için de açılış saatimizden kapanış saatimize kadar Çine Köfteli Pidesine sipariş verebilirler. Tüm herkesi Çine köfteli pidemizi tatmaya davet ediyorum” dedi.




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA