‘DÜNYA İÇİN İYİLİK’ TEMALI ‘OKUL DIŞARIDA GÜNÜ’ DÜNYA İLE EŞ ZAMANLI ÇİNE’DE DE KUTLANDI
Eklenme : 06.11.2021
Haber Tipi: Yerel Haber

‘DÜNYA İÇİN İYİLİK’ TEMALI ‘OKUL DIŞARIDA GÜNÜ’ DÜNYA İLE EŞ ZAMANLI ÇİNE’DE DE KUTLANDI

Açık havada zaman geçirmenin çocuk gelişimi açısından önemini anlatmak ve salgında çocukların doğayla olan bağlantılarını güçlendirmek amacıyla hayata geçirilen Okul Dışarıda Günü, tüm dünyayla eş zamanlı Çine’de de gerçekleştirildi. Atatürk İlkokulu 1/E Sınıfı öğrencileri sınıflarını açık havaya taşıdı.

Atatürk İlkokulu 1/E Sınıfı öğrencileri açık havada oyunlar oynadı, okulun etrafını temizledi ve kitap okuyarak hoşça vakit geçirdi. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:  Okul Dışarıda Günü açık havanın her çocuğun her gününün bir parçası olması için yapılan küresel bir kampanyadır. Her yıl iki farklı günde öğretmenler, öğrencilerin oynaması ve öğrenmesi için sınıflarını açık havaya taşırlar. Çünkü biliyoruz ki açık havada keşfederek öğrenilen her şey ömür boyu bizimle kalan bilgiler oluyor! Öğrenmeyi açık havaya taşıyan öğretmenler olarak bunu yapmanın çocuklar üzerindeki güçlü etkilerinin farkındayız. Yetişkinler çocukluklarının en mutlu anlarına geri döndüklerinde genellikle dışarıda oynamanın sevincini hatırlıyorlar.  




Haber Resimleri




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA