ZORBA OLMA ARKADAŞ OL
Eklenme : 10.03.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ZORBA OLMA ARKADAŞ OL

Çine Akçaova İlkokulu Öğretmenleri tarafından, ‘Akran Zorbalığı Projesi’ adı altında etkinlikler düzenlendi.



Çine Akçaova İlkokulu Öğretmenleri Semra Odabaşı, Huriye Karademir, Zehra Deniz, Fadime Kiraz, ve Funda Gültin tarafından yürütülen Harezmi Eğitim Modeli Projesi kapsamında Mart ayında ‘Akran Zorbalığı Projesi’ ile ilgili etkinlikler düzenlendi.

Okul müdürü Halil Odabaşı, proje kapsamında öğrencilere ve öğrenci velilerine Aydın Hacı Kadriye Arslan Rehberlik ve Araştırma Merkezi Psikolojik danışmanları tarafından Akran Zorbalığı Eğitimi verildiğini belirtti. Ayrıca etkinlikler kapsamında Harezmi Eğitim Modeli Projesi öğrenci ve öğretmenleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan'ı ziyaret ederek proje çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Okul Müdürü Halil Odabaşı, çocuklarımızın Akran Zorbalığı ile eğitimin her kademesinde karşılaşabileceklerini bu açıdan bu durum karşısında neler yapmaları gerektiğinin bilincinde olmalarının önemine deyindi. Öğrencileri ve velileri bu konuda bilgilendirerek bir farkındalık oluşturmak istediklerini söyledi.


Haber Resimleri












Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Çine eğitim

Yazılım EMA