YEŞİLBAŞAK OLEA'YA BİR ALTIN MADALYA DAHA
Eklenme : 17.01.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

YEŞİLBAŞAK OLEA'YA BİR ALTIN MADALYA DAHA

Genç iş adamları Mesut Dağdeviren ve Ali Rıza Candan, aroması ve kalitesiyle Türkiye’nin önemli zeytin üretim merkezi Çine’de açmış oldukları Yeşilbaşak Olea Zeytinyağı Fabrikası katılmış olduğu bir yarışmadan daha altın madalya ile döndü.

Geçtiğimiz sezon üretime başlayarak ilk yılında 5 farklı ülkede almış olduğu 1.’lik ödüllerinin yanı sıra Türkiye’de de 2 altın madalya alan ve adından sıkça söz ettiren  Yeşilbaşak Olea, Türkiye’nin en prestijli ödülü olan UZZK yarışmasında da orta meyvemsilik kategorisinde birincilik alarak dikkatleri üstüne toplamıştı. Yeşilbaşak Olea Aydın’da gerçekleştirilen Tarım Fuarı’nın son günü Aydın Ticaret Borsası tarafından yapılan kalite yarışmasında altın madalya kazandı. İş Adamı Mesut Dağdeviren, “Üreticilerimizin desteği ile çıkmış olduğumuz yolumuza emin adımlar ile devam ediyoruz. Çine’miz ve bölge halkının zeytinlerini en iyi şekilde işleyerek tüketiciye ulaşmasını sağlıyoruz. Bu gibi yarışmalarda hak etmiş olduğumuz gurur ve onur yürüdüğümüz yolun ne kadar doğru olduğunu bize kanıtlıyor” şeklinde konuştu.




Haber Resimleri








Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA