YEŞİLBAŞAK OLEA: FABRİKAMIZDA SIKILAN YAĞLARI EN İYİ FİYATA ALIYORUZ
Eklenme : 24.12.2021
Haber Tipi: Yerel Haber

YEŞİLBAŞAK OLEA: FABRİKAMIZDA SIKILAN YAĞLARI EN İYİ FİYATA ALIYORUZ

Çine Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyetlerini sürdüren Yeşilbaşak Olea İşletme Sahibi Mesut Dağdeviren, “Fabrikamızda sıkılan yağları en iyi fiyata alıyoruz” dedi.

Genç iş adamları Mesut Dağdeviren ve Ali Rıza Candan, aroması ve kalitesiyle Türkiye’nin önemli zeytin üretim merkezi Çine’de açmış oldukları Yeşilbaşak Olea Zeytinyağı Fabrikası faaliyetlerini sürdürür iken Mesut Dağdeviren, “Fabrikamızda sıkılan yağları en iyi fiyata alıyoruz” dedi. Yeşilbaşak Olea, geçtiğimiz sezon üretime başlayarak ilk yılında 5 farklı ülkede almış olduğu birincilik ödüllerinin yanı sıra Türkiye’de de 2 altın madalya alarak adından sıkça söz ettirdi. Yeşilbaşak Olea, Türkiye’nin en prestijli ödülü olan UZZK yarışmasında orta meyvemsilik kategorisinde birincilik alarak dikkatleri üstüne toplamıştı. Dağdeviren, Fabrikamızda sıkılan yağları en iyi fiyata alıyoruz. Gelin deneyin en iyi verimi bizde alacaksınız” diyerek üreticilere seslendi.




Haber Resimleri














Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA