YEŞİLBAŞAK OLEA ÇİNE’NİN GURUR KAYNAĞI OLDU
Eklenme : 15.04.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

YEŞİLBAŞAK OLEA ÇİNE’NİN GURUR KAYNAĞI OLDU

Türkiye’nin en prestijli yarışması Ulusal ve Uluslararası Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi (UZZK) tarafından gerçekleştirilen yarışmada art ardına ikinci kez Türkiye birinciliği elde eden Yeşilbaşak Olea Çine’nin gurur kaynağı oldu.

Genç iş adamları Mesut Dağdeviren ve Ali Rıza Candan, aroması ve kalitesiyle Türkiye’nin önemli zeytin üretim merkezi Çine’de açmış oldukları Yeşilbaşak Olea Zeytinyağı Fabrikası katılmış olduğu bir yarışmadan daha altın madalya ile döndü. Geçtiğimiz yıl Türkiye’nin en prestijli yarışması Ulusal ve Uluslararası Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi (UZZK) tarafından gerçekleştirilen yarışmada altın madalya alan Yeşilbaşak Olea, bu yılda Noter huzurunda altın madalyaya layık görüldü. Ulusal ve Uluslararası Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi (UZZK) tarafından ikinci kez Türkiye birincisi seçilen Yeşilbaşak Olea İşletme Sahibi Mesut Dağdeviren ve Ali Rıza Candan, “Bu gibi organizasyonlarda almış olduğumuz başarılar Çine’mizin tanıtımı içinde çok önemli. Bölgemizin ürünü zeytinden üretmiş olduğumuz yağlarımızın kalitesi tüm dünyaca bilinir hale gelmekte. Bizde bu anlamda kaliteli ve sağlıklı ürünler elde etmeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu.




Haber Resimleri















gözde doğalgaz müh. 16.04.2022 09:01
tebrikler ,başarılarınız daim kazancınız bereketli olsun inşallah Alirıza Kardeş.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA