YENİDEN REFAH PARTİSİ ÇİNE’DE
Eklenme : 28.04.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

YENİDEN REFAH PARTİSİ ÇİNE’DE

Yeniden Refah Partisi seçim çalışmaları kapsamında Çine’deki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.



Yeniden Refah Partisi Aydın 1. Sıra Milletvekili Adayı Hüseyin Aslan, Yeniden Refah Partisi Aydın 8. Sıra Milletvekili Adayı Cumali Uçar, Yeniden Refah Partisi Aydın İl Başkanı Osman Çağrı Çerçi, Yeniden Refah Partisi SMK Başkanı Mehmet Yelken ile Yeniden Refah Partisi Çine Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Çınar, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Celal Özden, Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Sert’i makamlarında ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi Çine Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Çınar, partimizin üst kademe temsilcilerini ilçemizde ağırlamak bizleri onure etti. Oda başkanlarımızı bize göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Anjio ameliyatı olan Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar'a geçmiş olsun diyor, sağlık ve sıhhat diliyoruz” dedi.


Haber Resimleri





Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA