YAKALI VE AZTEKİN’E ROZET TAKMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Eklenme : 03.12.2021
Haber Tipi: Yerel Haber

YAKALI VE AZTEKİN’E ROZET TAKMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çine’de yaşayan emekli polis Recep Yakalı, Harun Aztekin ve eşi Sultan Aztekin İYİ Parti’ye katıldı. Yakalı ve Aztekin için parti binasında rozet takma töreni gerçekleştirildi.

Parti binasında gerçekleştirilen rozet takma törenine, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Süleyman Demirci, İYİ Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe, İYİ Parti Çine Kurucu Başkanı Mehmet Yavuz, İYİ Parti Çine Belediye Meclis Üyesi Semra Eroğlu katıldı.

BAŞKAN BOZKURT: BİZ ÇÖZERİZ

İYİ Parti heyeti rozet takma töreninin ardından Altınova Mahallesi’ni ziyaret etti. “Durmadan yorulmadan ayakkabı eskitmeye devam edeceğiz” diyen İYİ Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Erkan Bozkurt, “İYİ ailemize katılımlarıyla bizlere güç veren Recep Yakalı, Harun Aztekin ve eşi Sultan Aztekin’e teşekkür ederiz. Rant kapılarıyla yandaşı zengin edip halkı fakirleştirenlere ben ekonomistim diyerek ülkeyi borç batağına sürükleyenlere karşı Türkiye ekonomisine yeniden bolluk getirmek için projelerimiz ve kadrolarımız ile hazırız. Biz çözeriz” dedi.




Haber Resimleri








Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


çine iyi parti

Yazılım EMA