YAĞMUR'UN LEZZETLİ DÜNYASINA HOŞGELDİNİZ
Eklenme : 03.02.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

YAĞMUR'UN LEZZETLİ DÜNYASINA HOŞGELDİNİZ

Çine’de yaşayan Yağmur Tekeş lezzetli mutfağı ile gönüllerde taht kurdu. Yağmur’un Lezzetli Dünyası’na Hoşgeldiniz!



Çine’de yaşayan Yağmur Tekeş’in mutfaktaki hamaratlığı ve el becerisi ile ortaya çıkarmış olduğu leziz tatlar ilk olarak ailesini sonra komşu ve akrabalarını ve ardından da damak tadına düşkün Çine halkının takdirini topladı. 5 yıl önce Yağmur hanımın ev mutfağında başlayan hikaye açmış olduğu iş yeri ile adeta romana dönüştü. Çevresindeki insanlar ve sevdiklerine çeşitli enfes tatlar hazırlayarak girmiş olduğu bu yolculuğu lezzet durağı haline dönüştürerek mutfağını halka arz eden Yağmur Tekeş, Çine Modern Peynirci Halindeki ‘Yağmur’un Lezzetli Dünyası’ adlı iş yerinde hizmetlerini taçlandırdı. Yağmur hanımın günlük taze gıdalardan özenle hazırlamış olduğu soğuk meze çeşitleri, içli köfte ve sarmalar ise yoğun ilgi ve talep görmekte.

Kendi iş yerini kurmuş olmanın mutluluğu ve heyecanı ile lezzetli ürünlerini pazarlayan Yağmur Tekeş, “5 yıl önce hayalini kurduğum işyerimdeyim. Geldiğim bu noktada eşim, ailem ve sevdiklerimin bana çok desteği oldu. Temiz ve hijyenik bir ortamda taze ve özenle seçmiş olduğum gıda ürünlerinden hazırlamış olduğum tatlara olan yoğun ilgi emeklerimin boşa gitmemesi beni çok mutlu ediyor” şeklinde konuştu. (Yusuf Girgin)


Haber Resimleri





























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA