VK MÜHENDİSLİK BÜROSU HALKIN HİZMETİNDE
Eklenme : 13.04.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

VK MÜHENDİSLİK BÜROSU HALKIN HİZMETİNDE

Çine’de yaşayan İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu Veli Kaya, statik plan ve proje, danışmanlık hizmetleri vermek üzere VK Mühendislik ve İnşaat Bürosu açtı. İnşaat Mühendisi Veli Kaya, “Artık inşaat işleri daha hızlı çözüme kavuşacak” dedi.

İletişim: 0546 203 37 33

Çine Hamitabat Mahallesi 404 Sokak No:10/2 (Cadde Emlak üstü) adresli hizmet bürosunda hizmete açılan VK Mühendislik İnşaat İşletme Sahibi Veli Kaya, modern estetik yapılar, proje, taahhüt, inşaat danışmanlık ve değerlendirme konularında vatandaşların hizmetinde olduklarını ifade etti. İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü mezunu Veli Kaya, “Çine Gökbel Barajı’nda stajımı gerçekleştirdim. 3 sene ENERYA Kontrol Mühendisi olarak görev yaptım. Proje ofisi açmaktaki amacım inşaat sektörüne ivme kazandırmak. Amacım gelecek nesillere günümüz mimarisini yansıtan yapılar bırakmak olduğu gibi bina dayanımından ödün vermemek. İlçemde olmak, memleketimin insanına hizmet etmek gerçekten mutluluk verici bir durum. Bilgi birikimlerimi, deneyimlerimi, başarılarımı halkımızla paylaşmak, onlara daha faydalı olabilmek adına büromuzu açtım. Kapımız herkese açık, her türlü soru ve sorunlarınızı dinlemek, onları çözmek ve çözmenize yardımcı olmak için buradayız” şeklinde konuştu.




Haber Resimleri






Gisela Feliciano 13.04.2022 23:26
Felicitaciones, eres un gran hombre lleno de virtudes.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA