VATANDAŞ İSYAN ETTİ: İNSAN SAĞLIĞI BU KADAR UCUZ MU!
Eklenme : 15.02.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

VATANDAŞ İSYAN ETTİ: İNSAN SAĞLIĞI BU KADAR UCUZ MU!

Çine'de bir vatandaş marketten almış olduğu gıda ürününün ambalajını açınca gördüğü manzara karşısında şaşkına dönerken market personelinden almış olduğu cevaba, 'Kendi paramız ile rezil olduk' yorumunda bulundu.

Çine'de yaşayan Hüseyin Sulutaş, Adnan Menderes Bulvarı'nda faaliyet gösteren bir zincir marketten sucuk satın aldı. Almış olduğu gıda ürününün ambalajını açan vatandaş görmüş olduğu manzara karşısında şaşkına döndü. Sucuğun kullanma tarihinin geçmemesine rağmen küf tutup kötü kokmasından dolayı ürünü iade etmek istediğini ifade eden Hüseyin Sulutaş, "Ben işten çıktım ve yemek için bu ürünü satın aldım. Ürün küflü ve bozuk çıktı. Bu durum karşısında ürünü iade etmek istedim. Bana çalışan personel sabah gelmem gerektiğini marketin kapatılacağını söyledi. Sabah saatlerinde işe gidiyorum markete gitme şansım yok. Ben mağdur edildim. Bu ürün nasıl olurda bozuk bir şekilde satılır bir yana personel yada market göz göre göre bozuk olan ürün için beni nasıl mağdur eder? Yetkililer bu gibi marketlerin denetimlerini sıkılaştırsın, kimse vatandaşı hiçe sayarak mağdur edemez. Herkes işini saygı ile yapmalı. Ben sizi şikayet edeceğim dediğim personel, nereye şikayet edersen et dedi, bu gücü nereden buluyor. Böyle bir hizmet anlayışı olabilir mi? Bu konuda çevremde bir çok şikayet var lütfen yetkililer bu şikayetleri göz ardı" etmesin" şeklinde konuştu.




Haber Resimleri









doğan özırmak 16.02.2022 09:36
ya marketin adını da yazın ki vatandaşta tepki göstersin ya


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Çine market

Yazılım EMA