TYP KURALARI ÇEKİLDİ
Eklenme : 17.02.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

TYP KURALARI ÇEKİLDİ

Çine’de İŞKUR Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında okullarda görevlendirilecek temizlik görevlileri noter huzurunda gerçekleşen kura çekimi ile belirlendi.

İŞKUR Müdürlüğü tarafından Çine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde TYP kapsamında istihdam edilecek olan 12 kişi için Çine Belediyesi Kültür Merkez’inde noter huzurunda kura çekimi ile belirlendi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde 1 Mart 2022- 31 Mayıs 2022 tarihleri arasında TYP kapsamında, okulların temizliğinde çalıştırılmak üzere iş başvuru yapan 77 kişi arasından 12 kişi noter huzurunda kura ile açıklandı. Kura çekimine Çine Noter Müdürü Esen Deniz Oral, Çine Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan, İŞKUR personeli ve başvuru yapan kişiler katıldı.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan,3 ay süre ile okulların temizlik işlerinde çalıştırılmak üzere kura ile belirlenen 12 işçiye hayırlı olması temennisinde bulundu.




Haber Resimleri








Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Çine typ eğitim

Yazılım EMA