TÜRKOĞLU VETERİNERLİK TÖRENLE HİZMETE AÇILDI
Eklenme : 21.07.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

TÜRKOĞLU VETERİNERLİK TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

Çine’nin tanınmış ailelerinden ve Aydın İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkan Yardımcısı Ercan Türkoğlu’nun evladı Selahattin Türkoğlu’nun veteriner kliğini dualar eşliğinde gerçekleştirilen tören ile hizmete açıldı.



Çine Şevketiye Mahallesi Atatürk Caddesi Bora Eczanesi yanında hizmet vermeye başlayan Türkoğlu Veterinerlik Kliniği’nin kliğinin açılış törenine; Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Celal Özden, Aydın İli Damızlık Sığır Yetiştiriciler Birliği Başkanı Mehmet Sedat Güngör, Aydın Veteriner Hekimi Odası Başkanı Cemil Şahin, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, Çine Ülkü Ocakları Başkanı Murat Çalışkan, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Sert, Tarım Kredi Çine Müdürü Abdullah Serbest ve çok sayıda davetli katıldı. Dualar eşliğinde gerçekleştirilen törenin ardından Türkoğlu Veterinerlik Kliniği hizmete açıldı.

Veteriner Hekim Selahattin Türkoğlu, “Hayvancılığın ilerlemesi, ülkemizin kalkınması için daha ekonomik koşullarda ve bilinçli üretim yapılması gerektiğini düşündüm. Bunu gerekli paydaşlar ile de istişare ederek gerçekleştirebiliriz. Pandemi sürecinde de mesleğimizin önemi bir kat daha arttı. Ben de bu amaçlar doğrultusunda Aydın’ın hayvan üretiminde önde gelen memleketim Çine’de kendi kliniğimi açmaya karar verdim” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri
















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


ÇİNE VETERİNER

Yazılım EMA