TÜRK FUTBOLUNDA SESSİZ GECE
Eklenme : 29.08.2022
Haber Tipi: Ulusal Haber

TÜRK FUTBOLUNDA SESSİZ GECE

Bir yanda geçtiğimiz yılın şampiyonu Trabzonspor, diğer tarafta Okan Buruk ile yeniden zirveyi hedefleyen Galatasaray vardı. Sezonun ilk dev maçı oynandı, kazanan çıkmadı! Akyazı'da dolu tribünler önündeki mücadele başladığı gibi golsüz sonuçlandı, iki takım da 1 puanla sahadan ayrıldı.



Süper Lig 'de 4. haftanın en kritik maçı Trabzon'da oynandı, geçtiğimiz yılın şampiyonu Abdullah Avcı'lı Trabzonspor ile Okan Buruk ile yeniden zirveyi hedefleyen Galatasaray galibiyet için kozlarını paylaştı. Sezona 2 galibiyetle başlamasının ardından Antalyaspor'a kaybeden, Şampiyonlar Ligi'nde ise Kopenhag'e elenen Fırtına, Akyazı'da kazanıp moral depolamayı ve çıkışa geçmeyi hedefliyordu.
Giresunspor mağlubiyetinin ardından Ümraniyespor'u mağlup etmeyi başaran Aslan ise zorlu deplasmanda 3 puanı kapıp seri yakalamanın peşindeydi. Ancak iki takımın da planı tutmadı. İlk 45 dakikada karşılıklı ataklar olsa da eşitlik bozulmadı. Akyazı'da dolu tribünler önünde oynanan maçın ikinci devresinde tempo düştü ve mücadele başladığı gibi golsüz sona erdi.

Bu sonuçla karşılaşma öncesinde 6 puana sahip iki takım da puanını 7 yaptı. 


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA